Wedding Veceslav & Margareta

Lucru din greu mult si artistic, acesta este secretul magic a fotografului de nunta.  De fiecare data când fotografiezi un cuplu e foarte principal modul in care poziționezi oamenii.

Deși pare o idee bună să alegeți unul dintre cei mai buni fotografi de nuntă din industrie, nu trebuie să vă grăbiți. Este bine de știut că veți avea nevoie de cineva în care să aveți încredere și lângă care să vă simțiți confortabili. Caracterele voastre trebuie să se potrivească! Nu întotdeauna cel mai bun fotograf de nuntă vă poate garanta fotografiile la care visați. Sunt multe aspecte de luat în calcul când alegeți fotograful de nuntă potrivit!

Cu VECESLAV & MARGARETA am avut noroc de o zi ploioasa, dar daca nu ai soare li poți înlocui cu niște blițuri de studiou   autonome.   

Wedding Ion & Cristina

Probabil nu mulți fotografi sunt genul care își fac tema de acasă.  Eu îmi fac des tema de acasă. Cu una doua zile înaintea nuntii trec locurile destinate ședinței foto de nunta si fac fotografie de proba. Numai un fotograf profesional poate manevra cu presiunea de timp din ziua nuntii, care poate aduce la pierderea totala a creativități.  

ION & CRISTINA.  Cu fiecare pereche înainte de nunta lucram in foto studio. Facem un master clas „Cum sa pozam si sa captăm poze bune” Rezultatul este garantat. Cu mult mai ușor se lucrează cu mirii in ziua nuntii. Si as vrea sa atenționez miresele. Faceți un make-up calitativ de zi si nu de seara. Ascundeți la maximum defectele.   Putem face si noi fotografii un make-up digital in photoshop dar aste-s alte costuri. In o zi de lucru poți reuși abia 25 de poze.

Wedding Doina & Iurii

Unei presiuni de timp ridicata a unei zile de nunta poate tine piept numai un fotograf profesionist. Ca fotograf de nunta trebuie sa livrezi poze minunate, ești plătit pentru asta. Munca unui fotograf de nunta nu este un lucru ușor.

Cu DOINA & IURII a fost o presiune de timp foarte ridicata. Era programata o sala a unui  studiou foto la 13-00. Si când le-m  sunat si le-m spus ca întârziem cu jumătate de ora. Ni sa spus ca e treaba voastră puteți întârzia cât vreți din timpul vostru. Până la urma am reușit, si am lucrat 15 min si in sala programata.

Wedding Tatiana & Vitalie Bolzano

Sa fii un fotograf de nunta este un brand. De poziționare oamenilor in fotografie depinde mult succesul final.  Multe decizii greșite de fotograf sunt luate in momentele critice din lipsa timpului. Daca ești un profesionist trebuie sa te grăbești încet, sa ramii calm.

Perspectiva albastra a munților văzută dimineața din fereastra hotelului din Bolzano nea dat o energie enorma pentru ambele zile de filmări a nuntii din Bolzano.  Atâtea locuri pitorești, munții dar si mașina de nunta retro, pe care mirele a lustruit-o toata noaptea, toate ne-au ajutat sa primim multa fotografie de nunta buna. TATIANA & VITALIE au fost foarte bravo, chiar așa cum erau de obosiți.

Wedding Alexandru & Elena

Ca sa fii un fotograf de nunta trebuie sa fii un expert in multe tipuri de fotografie: fotojurnalism, portrete, macro, fotografie de produs si uneori fotografie de peisaj.  

De dimineața, când mireasa se machiază trebuie sa fii un fotograf de produse comerciale, fotografiezi inelele, pantofii, rochia si buchetele de flori.  In timp ce mireasa este ajutata sa se îmbrace cu rochia ești un fotojurnalist inobservabil, pozând in lumina interioara mixta. Apoi vei face portrete afara, in timp ce lumina soarelui este deasupra voastră si creează umbre aspre pe fetele cuplurilor.

 ALEXANDRU & ELENA au fost extraordinari.  Au fost ca doi actori toata ziua. Rochia roșie de mireasa este cu farmec. Atât de bine se încadrează in fotografie.  Si chit de bine sa înscris in landșaftul din parcul catedralei.

Wedding Ilie & Valeria

Make-up, îmbrăcare miri, macrofotografie detalii. După ce toata aceasta nebunie se termina, începe alta, ești responsabil sa gestionezi grupuri mari de oameni si sa te asiguri ca toata lumea este pozata. Urmează biserica, si ghici ce, preotul iți spune sa nu te plimbi prea mult pe lângă el, sau poate iți spune sa nu folosești flash-ul.  Imediat sesiunea foto in parc, unde trebuie sa fii creativ intr-un mod rapid si după aceasta treci sa fotografiezi locația de petrecere la restaurant.  Totul se petrece intr-un ritm rapid. Trebuie sa-ti cunoști bine aparatul foto si sa fii rapid! Dar când lucrez cu doua camere concomitent trebuie sa fie din aceiași clasa profesionala sa aibă același meniu. Uneori lucru degetelor unui fotograf se pot compara cu degetele unui acordeonist.